tisdag 9 februari 2016

Testar Findus Falafel och veckomatsedel v.6!

Ikväll har jag varit på möte på skolan, inför Tirils start i förskoleklass där. Först var det tänkt att M skulle gå eftersom detta var min enda lediga dag på 7 dagar och jag känner mig rätt schleten och krasslig just nu, men ah inte så jobbigt att sitta och lyssna, värre att vara hemma och duscha och lägga ungarna. Många föräldrar där, en stor åldersgrupp 6-åringar i vårt rektorsområde och jag hoppas att klasserna inte blir för stora! 

För övrigt idag har jag inte gjort så mycket. Bakat misslyckade kakor, men de går väl att äta iallafall. Vilat och kikat på lite Gossip Girl... 
Till middag lagade jag till Falafel ifrån Findus, kom med som testpilot via Smartson! Vi åt med pitabröd, vitlökssås och massa grönsaker! Var väldigt gott! Barnen gillade inte falafeln men det trodde jag knappast heller. ;) Men vi kommer nog att köpa dessa fler gånger som vegetariskt alternativ. 
Kika under taggarna #smartson #grönagodsaker #findusfalafel på sociala medier om du vill läsa vad de andra testpiloterna tycker! Och här kan du läsa testpiloternas blogg. =) 
Enkel yoghurtsås med vitlök och rödlök
2 dl matyoghurt
1 liten rödlök
2 vitlöksklyftor
Skala lökarna, finhacka rödlöken och pressa vitlöksklyftorna, blanda ner allt i yoghurten. Smaka av med salt och peppar och låt stå kallt en stund. 

Till efterrätt såklart en halv semla såhär på fettisdag! Och här kommer också veckans matsedel när vi ändå pratar mat. 
MÅN: Grillkorv, potatis och morötter i ugn
TIS: Falafel i pitabröd med yoghurtsås
ONS: Blodpudding & bacon (Hanna jobbar kväll)
TORS: Korv och makaroner (Hanna jobbar kväll) 
FRE: Jaktlåda med köttfärs
LÖR: Honungskyckling med rotfrukter
SÖN: Krämig fisksoppa

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...