måndag 22 februari 2016

Måndag, och helgens handarbete. =)

Måndag igen, kan ni förstå att det snart är Mars, första vårmånaden!? Yihaa! På jobbet har vi fyllt i semesterlistorna, jag har andra perioden i år (vi turas om) så från mitten på juli till augusti blir det. Första gången på flera år som jag inte ska ha något föräldraledigt på sommaren, Vad jag tänkt nu iallafall. 

Tiril med sitt högsta bygge idag när jag hämtade henne. =) Aim for the stars! 

Kiron har varit på skolan idag, han är fortfarande hostig men piggare och det har gått bra. Imorgon har de skidtävling som de ska vara på hela skoldagen så jag hoppas att det ska gå bra. 

I helgen gjorde jag klart min mössa i Chunky-garn. Väldigt baggy och varm och skön, den var väldigt bra att ha i lördags när det blåste så kallt! 
Mönster gratis från Järbo Garn, hitta det HÄR. 


Virkade klart ett armband i fredags också, mönster ur 101 nya idéer men det är i princip att virka en radda luftmaskor så det räcker fem varv runt handleden, sen virka fasta maskor i alla lm. Sy en knapp i ena änden och i den andra viker man in en ögla passande knappen och syr fast. =) 


Ikväll har jag och M sett ett avsnitt av Supernatural. Eftersom jag är inställd på nattrytm har jag bara ätit frukost och middag idag och jag blir ofta kvällshungrig då. Gott med grönsaksstänger och dipp! Gott med det när som helst förresten! =D 

Nu har jag själv sett på kvällens avsnitt av "Sofias änglar" och gråtit en skvätt. Har inte följt med de senaste säsongerna utan det har blivit väldigt sporadiskt då och då men jag gillar verkligen den serien. 
Vi får se när jag lyckas somna inatt! Sovit runt 4,5 timmar bara så jag borde kunna somna tycker man men nä kroppen är inte med på noterna. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...