söndag 28 februari 2016

Helgen med födelsedagsuppvaktningar, godsaker och sparktur! Och lite bokrea. ;)

Igår eftermiddag åkte vi och grattade min pappa på 65-årsdagen. Vi ska allihop syskon med familjer gå ut och äta middag också senare bara vi kommit fram till ett passande datum, svårt då flera av oss jobbar kvällar och skift. 
Grattis igen finaste bästa pappan i världen! 

De bjöd på massa gott, både kött, potatissallad, myrstack och andra tillbehör, och smörgåstårta och herrgårdstårta.  Åt så magen stod i fyra hörn! 

På kvällen efter mello och när barnen lagt sig så gjorde vi tro det eller ej mer gott till filmkvällen; Heta räkor med vitlök och habanero, och lantbröd att doppa i spadet, gryymt gott var det! Jag kommer lägga ut det receptet senare. 

Idag, mer gott! Lång seg morgon i sängen med läsning, och sen fattiga riddare med sylt till lunch. Tror inte barnen smakat det förr så längesen var det vi åt det sist, Tiril gillade det men Kiron är lite mer kräsen, speciellt på sånt som är sött. 

Efter lunch gick vi ut i solskenet, tog fram sparkarna och tog en tur. Jättehärligt och riktigt flåsig blev man, skön träning!! =D Hann med lite rensning av barnens garderober innan svärmor Haidie och Voitto kom på besök och grattade Tiril! =) Hon fick denna peruk (hon älskar den!! =D), tatueringar,  en brudkista och pengar på kontot. 

Hann ju också in på bokrean på Åhlens och Coop en sväng igår, på Coop blev det två Stephen King-böcker (favoritförfattaren än!), och på Åhlens "Berättelser från Engelsfors" (serienoveller med häxorna från Cirkeln-böckerna) och varsin faktabok till barnen. Hade inte så mycket tid så jag kikar gärna mer på rean en annan gång, får se om det blir tid till det. 

Negativt idag är att M halkade i trappen och slog tån bredvid lilltån så illa att den är alldeles lilasvart nu, vet inte om den är bruten eller stukad men han ska ringa vc imorgon. De gör ju inget åt tårna förutom stortår men det kan ju inte skada att de kikar eller ger råd iallafall, han har ju brutit en tå tidigare och då kunde han inte jobba, trånga arbetsskor på betonggolv och det...


Nu ska vi poppa lite popcorn, öppna en öl och kika på "Beck-Steinar" innan läggdags. Ha det! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...