söndag 30 juni 2013

Slitsam jobbhelg över!

 
Åh vad skönt äntligen har jag jobbat klart helgpassen! Har så ont i kroppen efter denna helg, ont i nacke, rygg, fötter och knän, vi "lär upp" lite nya vikarier för tillfället, TACK GODE GUD för vikarier (!!!) men det är ju lite ovant i början innan de ovana lärt och vant sig vid lyfttekniker, sängvändningar, rutiner m.m. Och då blir det lite tyngre för en själv under tiden både fysiskt och psykiskt...
 
Familjen har haft en ganska lugn och skön helg utan mig antar jag. =) Igår fick barnen lördagsmys i tältet med chips och Sean Banan på surfplattan.  
Och idag har de haft picknick på förskolans gård, ser så mysigt ut! Själv har jag knappt varit ute i solen idag, var så skönt när jag fick rast vid 13 och kunde sitta ute och njuta en stund.

 
När jag kom hem (jobbade till 16) grillade vi lax i foliepaket, och till det blev det färskpotatis, kall sås och sallad, mumsigt!
Nu är jag ledig imorgon, hoppas det är lika fint väder då! Sen jobbar jag tisdag-fredag och sen har jag SEMESTER!!! Ah vad jag längtar!
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig och läsa en stund i min mysiga vampyr-bok. Är grymt trött. God natt!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...