tisdag 25 juni 2013

Vab, böcker och matsedel.

Igår var det ingen bra dag för mig, kände mig själv som en bergochdalbana hela dagen, men mest neråt... =( Det är mycket att bearbeta och tänka igenom och besluta just nu. =(
Blev en ganska jobbig natt med dålig sömn och Mattias har blivit sämre i förkylningen, jag var hemma och vabbade idag. Tiril har varit ganska så gnällig ofta idag, lilla förkylda stackaren.  
Igår när jag kom hem väntade i alla fall en rolig vinst i brevlådan, jag har vunnit UnderbaraClaras bok "Vintagepimp och hemmafix" från tidningen 101 idéer, wohoo! =)
 
Som ni förstår har det varit en lugn dag! Satte fram vattenspridaren åt Kiron på kvällen, till hans stora lycka. De hade fått springa i vattenspridaren på förskolan idag och det var en hit!
 
På tal om hit läste vi lite om favoritämnet igen ikväll, denna gång i en bok vi hade hemma, som vi hittade lite insektsfakta i.

 

Har beställt 2 böcker i ämnet så vi kan grotta vidare lite. =) Verkar inte finnas så många insektsböcker på bibblan konstigt nog, eller så har vi otur när vi söker. 2 andra av böckerna i denna samma serie har vi läst så vi vet att de är intressanta och skrivna på ett bra sätt! ;)

 
Här är veckans matsedel i övrigt, var några veckor sen sist nu men när man hinner så! ;)
 Och nu är det mys på hög nivå till sommarfavoriten "Morden i Midsomer". Tycker bara det är så synd att de spelar in så få avsnitt nu...
Imorgon väntar ett mycket nödvändigt nervöst möte, Mattias får släpa sig dit han med för det går ej att skjuta på...! Pöss på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

usch din stackare, hoppas du mått bättre idag!! är inte roligt när humöret åker upp o ner =(. grattis till vinst, det är du verkligen värd!!

kul att Kiron har sitt specialintresse, men synd att det inte finns fler böcker om det!

krya på till sjuklingarna..

attans, missade ju morden i midsomer. de hade ju slutat spela in nya sa de förut så jag trodde inte det gick fler :-/. får väl kolla om man kan kolla i efterhand då.

kram till dig!!

kramisar

solokatt76 sa...

Jag har varit lite dålig på att läsa bloggar ett tag... så lite trist att läsa att ni har sjukt igen!! Känns som det bara går runt. .. :-(

Trist att du mår lite dåligt annars oxå. Hoppas det löser sig.

Men vad kul med vinsten! Passade väl dig som handen i handsken! Du gillar ju verkligen sånt där vintage-piff :-)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...