måndag 24 juni 2013

Midsommardag, Kräftpremiär och mormors födelsedag!

 

 
Här kommer fortsättningen på summeringen av vår midsommarhelg...! =) Var ju lite seg på midsommardagens morgon, men efter lite restlunch och kaffe kändes det bättre. Gick bort till förskolan då jag lovat Kiron att han skulle få söka nya nyckelpigor där om han släppte ut de gamla... ;)
Blev jättefint väder (regnat på natten) så det blev väldigt nice att sitta där i solen och kika på när barnen sökte insekter och lekte, och jag hade tagit med mig en tidning att kika i.

 


 
Efter lite lek med "klasskompisar" till barnen gick vi hemåt, M hade gått före för att fixa inför kvällens middag, kräftor! Detta enligt Kirons önskemål, han ville så gärna äta kräftor och helst med Tim. Så blev det!


Blev lite kubb även denna dag, och även denna dag förlorade vi tjejer, haha!
 
Kvällssol hos Wusch´s....=)
 
Kring 21 gick vi hemåt, och då kom familjen Fahlén förbi på kvällsbesök! Mer surr och nåt glas vin! (Killarna drack whisky och det kände M dagen efter, hehe).


Ia fick en annorlunda midsommarafton i år, hon var med vid sin systerdotters födelse, vilken upplevelse! Nu skickade jag med några Alvelida-plagg som den nyblivna mamman beställt.

 
Och igår söndag fyllde min underbara mamma år! På eftermiddagen drog vi iväg mot Bollstabruk för kalas. =)
 
 Alla mina syskon (minus fostersyster) med familjer var där (dvs. storasyster Anki, storasyster Maria, och lillebror Johan). Härligt, vi fick sitta lite utspritt och äta men finns det hjärterum...
 
 Kiron in action med insektsletning och fontänlek.

 
 Och snart drogs alla kusinerna med i letandet...!


 Barnens kusiner på min sida; Johans styvdotter Hanna, Marias äldsta dotter Moa, Johans son Robin och Marias yngsta dotter Wilma!
 
Födelsedagsmamman!

Yngsta kusinerna!

Kiron fick till och med in lill-Robin i insektsintresset, hehe!


En härlig helg som det är synd att den är slut!
Idag är/var dock 2 familjemedlemmar riktigt förkylda och hemma (Mattias och Tiril), och jag och Kiron bara lite småförkylda. Sommarförkylning, hoppas den inte är tjurig...!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...