måndag 17 juni 2013

Lång dag med känslor och härlig familjeutflykt!


Denna dag har känts jättelång!! Först jobb på morgonen, sen fick jag äntligen träffa ungarna för första gången sen i fredags!! (De sov igår när jag kom från jobbet). 
Sedan for snart jag och Mattias på hab i Sundsvall (farmor var här med barnen eftersom förskolan hade stängt idag)... Det vi fick veta där var inte oväntat men rörde ändå upp en del känslor och funderingar.. Men nu vet vi lite mer och har i alla fall nån susning och en del öppningar hur vi går vidare!

När vi kom hem igen plockade vi upp barnen och for förbi Coop och handlade lite, for sen ut till Höga Kusten-bron för att möta min pappa, och passade på att mumsa i oss picknickmiddag! Var helt underbart att sitta där och äta massa gott med fin utsikt. =)

 Kiron har varit på ögonmottagningen idag, och hade fått ögondroppar, så han var ännu lite ljuskänslig därav luvan för det var inte kallt, blåste lite men annars fint. ;)

Älskade finaste sonen i världen, herreman på täppan! Mammas hjärta!

Efter maten stannade vi ett bra tag och lekte på den fina lekplatsen de har där. Var första gången för oss och barnen blev överförtjusta, har fått lova att vi ska åka dit snart igen. =D


 M strök och satte upp de nya rosgardinerna igår, var i full gång när jag kom hem från jobbet. Här i köket...=)
Och i vardagsrummet!
Nu sover övriga familjen och det är hög tid för mig också, var vaken tidigt imorse. Nu har jag 2 dagar ledigt och inga möten inplanerade heller och inget plugg (är ju äntligen klar), endast beställningssömnad. Sköööööööööönt!!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilka underbara bilder=)!! nu vart jag ju lite nyfiken vad de kom fram till. men jag förstår ju känslorna, de kommer oavsett om man känner sig beredd på beskedet eller ej:-/

skönt att du är ledig i två dagar och kan ta igen dig!

jättefint ni har hemma, så prydligt o härligt=).

kramisar!!

Catarina sa...

Jag blev helt förälskad i dom gardinerna när du hade lagt ut dom första ggn så jag härmades och beställde dom jag med, är hur nöjd som helst, de är superfina!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...