torsdag 13 juni 2013

Fullspäckad dag och älskade ungar!

Hej på er! Fullspäckad dag är väl det minsta man kan säga! Städade i förmiddags innan vi åt lunch och M plockade upp mig och Kiron för möte i Sundsvall. Där 3 timmar, hem och i med middag, sen for M till stugan för att hämta lite vi glömt. Under tiden har jag nattat barnen och packat inför deras campinghelg med farfar och Carina, de blir där fredag-söndag (M med så jag är solokvist och jobbar). På söndag ska de också på Tims kalas, på Drakborgen! Efterlängtat!
 
Omöjligt att få sonen att va med på kort för tillfället, han vill inte så det så. Men skruttan vill så gärna. =) Lilla hjärtat...

 
 När jag sjungit för Kiron så låg vi och pratade en stund, och han sa att han kommer att sakna mig jättemycket i helgen, lilla gullplutten. "Jag älskar dig jättejättejättejättejättejättejättesupermycket! Kommer att drömma om dig!" Får ganska många såna härliga kärleksförklaringar nu, värmer gott i mammahjärtat och jag kommer sakna honom också superduperjättemycket, mina älskade ungar!!
Glömt skriva här i bloggen, häromdagen sa han också: "Det är inte du som bestämmer mest, mamma, det är pappa! Men du är fin ändå och jag älskar dig mamma!" Haha!! =D

Jag fick rolig post igår, har kommit med som testperson på Bliss Body Butter Lemon+Sage, kul!
 
 Tänkte också tipsa om dessa silikonhinkar som jag beställde för våra insamlade poäng hos Libero, ihopvikbara...

...och maskindiskbara! Skickar med dem på deras husvagnsweekend, så får de återkomma med om de fungerade bra. Den röda var i alla fall perfekt som hatt, hehe!
 
Jag är också testpilot för Arlas egna mjukglass som man gör hemma, återkommer med det när vi testat! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...