måndag 6 april 2009

Klubba, mobil o outfit

Mattias blev ny ordförande för vår samfällighetsförening igår...så han kom hem med bla. en "domar"-klubba...upphetsande....=)

Tråkväder ute idag!!! På eftermiddagen var vi ner en sväng på stan. Kollade Lindex, H&M och Åhlens efter galon/regnhandskar, utan resultat!!! På Team Sportia hade de bara ceriserosa kvar...skulle inte tro det va...Till slut på Intersport hittade jag ett par, verkar jättebra, svarta fodrade.
Vi hade ett regnställ vi köpte i höstas som han kunde ha än fast det var stl. 80 (hann aldrig använda det i höstas), tom. utanpå overallen (vilket fortfarande behövs!!!), så vi kan vänta lite med fodrat regnställ.

Sen var vi även in på Lekia, kikade på lite smått och gott, blev en liten leksaksmobil med "fliplucka" och en bilnyckel till Kiron. Så nu har tekniknissen även en egen "mobil". Viktigt samtal! Han har tidigare fått ett gammalt tangentbord att knattra på, och en gammal datormus, och en trasig fjärrkontroll...iofs. var de alla äkta vara och inte detta men...
Nu har vi ätit middag och Kiron o Mattias har duschat, nu är det min tur. Sen blir det lite TV innan jag ska iväg och jobba.

Kör väl en "Dagens Outfit" hehe: Mjukisjacka från Gangstar, klarblå velourbyxor "LillSpooky" som jag sytt....=)

4 kommentarer:

Jennie sa...

Skit snygga byxor! =)

Anonym sa...

oj vad kallt ni fortfarande verkar ha det!! kul med shopping och kiron var riktigt söt i sin nya outfit=)

solokatt76 sa...

haha söta kiron!!
så ha gillar att snacka i mobilen han med! eddie snckar han oxå hela tiden i telefon, oftast ringer han till "moffa".

Jaha vad kul för Mattias att han har fått en egen klubba *lol*
Då är det han som klubbar alla beslut i familjen från och med nu då ;)

Evelina sa...

Vilka snygga byxor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...