tisdag 7 april 2009

Förkyld och 80-talstyg

...så är man ORDENTLIGT förkyld igen. Var riktigt snuvig och fått hosta igår, och inatt när jag jobbade så var det väldigt jobbigt med feber och snuva, höll mig uppe med alvedon. Men det gick!

Nu idag har jag sovit lite extra länge och tänker försöka inatt också, är ju bara en natt sen är jag ledig nio!!! Mår ju alltid bättre här hemma, det är just det med att kroppen både får kämpa med förkylningen och att hålla sig vaken och uppe på natten som brukar ta ut en. Men jag känner att jag KAN inte vara hemma igen, var ju inte längesen jag var hemma med magsjuka.

Ska paketera två Tradera-paket nu, ett par stövlar i stl. 19 som Kiron aldrig hann använda, och ett påslakan. =) Själv vunnit tre auktioner igår som jag ska betala nu, tyger alltihop. Bla. detta lite roliga 80-talstyg, fick det billigt.
Blir en sväng iväg och väga paketen och kanske kika in på Erikshjälpen, sen hem och softa innan jobb.

Min vän Marianne ringde idag, hon bor i Umeå, men kommer hem till Bollsta i helgen och blir kanske hemma några dagar, så vi ska väl hinna träffas nåt! Kul!!! Tror inte vi setts sen nyår(?), som vi firade ihop.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...