fredag 29 juni 2018

Tallinnresa 2 Söndag 6 Maj hotell Tallink Spa

Vi la oss relativt tidigt på lördagen så hann sova ut rätt bra innan den goda frukostbuffén medan båten gick in i hamn i Tallinn. Väl framme gick vi direkt till hotellet, Tallink Spa & Conference. =) Ett hotell med mysig pool i mitten, utsikt mot poolen från alla våningar och från en del rum (men inte vårt). 


Vi checkade in och gick sen ganska omgående in till gamla stan i jakt på lunch. =) Jättehärligt väder, vi hade verkligen tur! Jag älskar gamla stan i Tallinn och den visade sig verkligen från sin bästa sida. 
Vi valde Peppersack som lunchställe. Härligt stora och goda öl och cider, och jättegod mat. =) Mysig medeltidsanda i allt från inredning till personalkläder.När vi ätit oss mätta strosade vi runt i gamla stan.


Vi ville gå på Murcaféet som vi brukar men antingen hade de inte hunnit öppna för säsongen eller så finns det inte längre. Tråkigt, men vi gick till en annan restaurang i närheten nästan lika högt upp och tog en drink istället. 
Sedan blev det tillbaka till hotellet för spa. =) Verkligen jättemysigt med flera olika sorters bastu, olika pooler m.m. Vi satt i poolbaren och drack drinkar, väldigt nice! Efter lite siesta blev det ombyte och sen ut på stan igen, hungriga på middag! 


Finns ju så många fina restauranger men till slut valde vi ett till mysigt ställe med lite medeltidsmiljö. Mat på stenplatta, jättegott. 
Vi hann också med en liten kryddsnaps på Tristan & Isolde (en till gammal favorit, nedre bilden) innan vi gick mot hotellet igen. 


En drink på hotellet vart det också. ;) Trött som en mört efter en dag med massa vandrande, sol och spa och inte minst lite dricka, men en fin dag var det!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Skönt med lite egentid. Vi var ju i Tallinn vi med för några år sen och badade där. Dock hade vi familjen med och vänner och bodde på ett annat hotell. Men det var väldigt mysigt o Tallin minns jag.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...