lördag 22 juli 2017

Tre lediga dagar!

Jag var ju ledig tre dagar veckan som var. =) Skönt, lite minisemester såhär när resten av familjen är lediga. 
Det har grejats lite med huset.... 

På tisdagen kom mina föräldrar och barnens kusin Wilma (som sovit hos dem), syster Anki, och Johan med hela familjen på besök! Kärt besök, trångt och trevligt med fullt hus!
Det var kanonvarmt ute just då!

Vi for ut till Nickebo sommarcafé en sväng och stannade där till molnen drog in och vi hörde åska i fjärran. Lagom till vi kom in till stan så kom det världens skyfall och åskväder!

I onsdags var vi till Birsta en sväng, Mattias behövde handla en sak till båten. Passade på att kika lite på kläder också, var ute efter något att ha i helgen och på ett bröllop i Augusti! Mission completed, hittade också en extra tröja! =)

I torsdags hade jag en massa stök i köket, gjorde bl.a. rabarbermarmelad med vanilj och förberedde middag till ikväll, Dubbelmarinerad fläskfilé

Kvällarna har ägnats åt serier och film, här är några av filmerna vi sett under semestern och denna vecka! Rings (efterlängtad skräck!), Wonder Woman (äventyr) Resident Evil Final chapter (skräck), Life (scifiskräck) och Everybody Wants Some (komedi).  Alla var riktigt bra men rekommenderar mest Wonder Woman och Life! ;) 

Har förberett det här inlägget i förväg, jobbar i helgen men ledig ikväll. Nu laddar vi för Magnus Uggla på stadsfesten ikväll, sett fram emot det så länge! Woohoo! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...