torsdag 20 juli 2017

Semestertripp med vänner del 2: Leksand sommarland!

Dag 2 i Leksand hade vi bestämt oss för sommarlandet, så efter frukostbuffé på campingrestaurangen så blev det en liten promenad dit! =) Sommarlandet är stort och vi hann inte med allt, men det blev några intensiva timmar iallafall! 


Vi delade först upp oss på killar och tjejer. Det var en del grejer Tiril inte vågade/ville göra men vi gick tillsammans på allt ändå. 

Pariserhjulet var läskigt tyckte vi allihop, haha en bunt höjdrädda tjejer. Men fin utsikt det jag vågade fota! 


Träffade killarna nere vid studsmattorna, då var vädret kanonvarmt! 

De hade också åkt lite olika karuseller, bl.a. pariserhjulet. 


Vi gick tillsammans till go-cart banan. Långa köer! Kiron åkte själv, Tiril och Mattias åkte gemensamt men fick vänta länge på sin tur och precis när de kommit i bilarna började det spöregna så de fick bara åka ett varv då banan blir så halkig!

Hann bli lite blöta! En stunds aktiviteter under tak, som bumpabilar och airhockey innan vi åt tacobuffé till lunch. Efter det blev det nån timmes bad i vattenlandet, inget vidare väder men barnen hade jättekul. Killarna var nere på Wipeout-banan och tjejerna uppe i familjepoolen mest. 
Sen hem och vila och tina upp en stund innan god middag på campingrestaurangen igen! Stort plus med spelhallen som barnen själva kan roa sig i, man köper refillkort som de får spela för. 


En stunds Mjölkky/sifferkubb innan det blev för mycket knott och barnen fick krypa i säng trötta efter allt härjande. Vi vuxna var heller inte vaken så länge, man blir trött av sommarland! =D 
HÄR kan ni läsa Theres inlägg om sommarlandet! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Längtar galet mycket upp till Leksand nu. Bara två dagar kvar. Hoppas på hyfsat väder men prognosen har lovat lite regn iaf de sista dagarna tyvärr.. Ni ser ut att ha haft det fint iaf! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...