tisdag 8 september 2015

Lite virkmönster!

Usch vad förkylningen slagit till här! Mattias är dunderförkyld och har inget smaksinne kvar, och han klagar och klagar, en riktig mansförkylning! Men skämt åsido är det riktigt synd om honom. 
 Vi andra är inte lika drabbade men tillräckligt för att ta på krafterna en del...=/

Idag har jag varit rastlös och velat göra allt på en gång. Men realistiskt sett har jag ju bara hunnit en del av allt jag vill! Som tex. börja måla mitt sybord. =) 

Här är lite av det jag virkat under de senaste månaderna. Jag virkar lite olika varvat, en kaka här, en bakelse där och så blir det ett kakfat. ;) Små stunder då och då. 
 Mönster till moussebakelserna har jag hittat här: http://garnsligt.blogspot.se/2011/03/virkad-moussebakelse.html
Och mönster till Chokladboll, Ballerinakex, Dammsugare och Kondisbit hittar ni här (där ni också hittar många fler godbitar, de lär virkas här framöver. ;):http://www.garntorget.se/virkade-tartor-bakverk-91241.html

Tiril har haft en kompis här på lekbesök idag, hon stannade på middag, förra veckan var det en annan kompis.  Tiden har börjat nu med "leka-hela-dagarna-kan-hon-sova-över"? Hehe. 
 Nu har det snart blommat ut i rabatterna och tiden för krukväxter är inne igen. Mattias köpte rosor åt mig innan han blev så krasslig. Jag har inte riktigt bestämt mig eller fått inspiration för att göra höst här inne riktigt än men har inspiration till lite pyssel så vi börjar väl där så brukar det komma av sig själv sen. ;) 
Jag och Mattias såg en gammal härlig 80-talsrysare på projektorn ikväll, "Sleepaway Camp"! Sen har jag i min ensamhet sett fina "Still Alice", fy vilken fruktansvärd sjukdom Alzheimers och all övrig demens är!! ='( 

Godnatt! 

1 kommentar:

mamma sandra sa...

Usch för alla förkylningar, det blev en väldigt tråkig start på höstterminen för många. krya på er o främst till Mattias då!
Kul med virkmönster, kanske ska kolla in. har väl lite o mer därtill av den varan, men man kan aldrig få för mycket av det.
Usch, ja man blir verkligen tagen av den filmen. sorglig, men ändå viktig att påminnas om hur tacksam man borde vara för livet, hur svårt det än känns ibland.
Kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...