måndag 14 september 2015

En skön stughelg.

Hej! 
I fredags när jag sovit klart efter nattjobb åkte vi till stugan. Längtat upp till lugnet...
På fredagskvällen när barnen äntligen kommit i säng myste jag och Mattias till det med räkor, brie och massa annat gott. Provade krusbärsmarmeladen med whisky som vi kokade i torsdags, (recept kommer senare!) och såg "Wishmaster". Wes Craven har ju tyvärr gått bort i cancer så detta blev som en liten tribut, R.I.P talangfulla människa =( . Hans filmer är en av anledningarna till att jag älskar skräck! Terror på ElmStreet är mina absoluta favorit-skräckfilmer och Freddy Krueger favoritkaraktären... 

På lördagen fick vi sällskap av Marianne! 


Vi grillade S'mores och barnen doppade benen...

 ...och till middag blev det kräftor på Mariannes önskan, och såklart är inte familjen Magnusson sena att haka på en sån bra idé! ;)

Goskissen har såklart också haft en härlig stughelg. =) 


Sen barnen somnat blev det mer ultramys med Settlers, riktigt roligt strategispel som tog lite tid. Jag vann! 


Igår söndag innan vi for hem skördade vi lite godsaker hos mina föräldrar! Äpplen, persilja och krusbär, nu ska vi testa att göra krusbärsvin! 


När uppackningen äntligen var klar igår så gled jag ner i badkaret med ett glas rött. Sweet! Dags att tackla en ny arbetsvecka, nu på dagtid. Fast denna vecka är iallafall ganska soft. 

Jag har ju glömt att berätta, turen höll i sig, två dagar efter Drakborgen-vinsten vann jag ett presentkort på 500 kr hos Slöjddetaljer i en tävling på instagram! Så jäkla kul och precis vad jag behövde! =)))) 
Ja nu är det som sagt en ny vecka, jag har inte hunnit skriva nån ny veckomatsedel än men det kommer. Har jobbat ikväll men är ledig tre dagar nu så det blir en massa fix och saker att ta itu med här hemma.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...