lördag 3 augusti 2013

Flogstabadet!

Ännu en härlig dag till ända!
Igår kväll tog vi med oss Yatzyt ner till brasan vid sjön när barnen somnat, och satt där och hade det jättemysigt (förutom alla mygg men det kan man ta för en kväll ;))
Och idag har vi spenderat dagen mest i Kramfors, handlat lite och varit på Flogsta några timmar! Flogstabadet är ett utomhusbad som funnits länge, här var jag också som liten, många minnen!
 
 
De har tre pooler, och alla provades av oss, Kiron är orädd och dyker direkt i vattnet med kropp och själ men börjar också snabbt frysa, Tiril fegar omkring och doppar fötterna länge innan hon kanske doppar hela kroppen men när hon väl gjort det är det nästan lönlöst att få upp henne, haha!
 
 Blev middag på pizzeria Jakten innan vi for hemåt stugan och städade och pysslade med kvällsbestyren. Fick besök av svärfar Roger och Carina som ville träffa barnen (och oss?;)) lite innan Carina åker till Norge.
 
Grillade också en stor abborre som mina föräldrar fick igår kväll, lovat Kiron att han skulle få smaka nygrillad fisk, och det blev en hit hos båda barnen, såklart!
Barnen har konstigt nog haft svårt att somna ikväll, trodde de skulle vara trötta efter allt badande men men...Har blivit lite senare kvällar än vanligt här uppe för dem.
 
God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har jag äntligen hunnit titta igenom alla inlägg som du typ har skrivit under halva juli, jäkla dumma datavirus som gjorde att jag inte kunde se på dina bilder som var så fint ihopsatta.

men gud va avundsjuk jag är på dig. jag ville gärna komma iväg till någon sjö eller strand, men fixar inte åka ensam med barnen så man har varit låst här hemma=(. jag skulle gärna vilja spendera en natt där ni har varit, helt underbart ställe ju=). så jag förstår att ni har haft det kanonbra.

ska försöka bli bättre på att kommentera nu när jag kan se bilderna.

kram!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...