torsdag 29 augusti 2013

Ellos-shopping och förnya kök!

Hej på er!
Redan torsdag, hujedamej!
Kiron behöver lite nya kläder, speciellt byxor, och det känns som om det inte fanns så mycket i butikerna här i stan, så jag kikade på Ellos...hade lagt i mer i varukorgen, men väntade med att beställa då M skulle få kika in några spel osv. Så då hann såklart några av plaggen bli utsålda, skit också! Så det blev bara ett par brallor till slut...  
Här är i alla fall vad vi beställde, det mesta kommer han få direkt, då det behövs, men nåt kanske vi sparar till födelsedagen.
 





 Blev också 2 plagg till mig själv. ÄLSKAR blått men köper det sällan!

Oj vilken dag det blev igår, totalt fullsmockad!
Första tidiga morgonpasset, började med att försova mig 20 min, vaknade på snoozen... Sen med allt fick jag ju stressa på barnen mer än vanligt, och det brukar ju inte gå väl upp... Tiril var lite ledsen över att bli lämnad själv på dagis och trött på det då... och Kiron första tidiga morgonen på fritids. Inte det optimala utgångsläget att vara sen, MEN det gick!
Fortsatte tokstressen på jobbet! När jag sen hämtat mina trötta griniga barn (speciellt Tiril) och fått i dem mellis blev det lite lugnare en stund, vi fick besök av bror, Kikki och lill-Robin. =)

Sen förberedde jag middagen, ugnskorv och ris, som vi åt direkt när M kommit hem. Strax efter det, hunnit ställa undan disken och vika tvätt, kom ina föräldrar för att sitta barnvakt åt barnen medan vi for ner till IKEA.
Vi har nämligen bestämt oss för att uppdatera köket lite, budgetvariant med nya köksluckor, bänkskivor och diskho.
IKEA har ju bytt ut sitt kökssortiment från Faktum till Metod, och de har andra mått, men man kan ännu köpa luckor till Faktum September ut, så vi passade på nu. Luckorna blev vanliga vita "Härlig"och bänkskiva har vi velat ha i valnöt sen vi flyttade till huset.
Knoppar och handtag hade vi först tänkt ta en i borstat silver, men väl i varuhuset kändes det så badrumsaktigt, så vi tog dessa svarta smidiga istället, med matchande knoppar till lådorna.
Ja, nu är det bara att vänta och hoppas att allt blev rätt, luckorna och skivorna kommer i början på September!
Var många som liksom oss beställde till köket igår så väntan blev lång, vi kom inte hem förrän strax före 21! Stupade i säng och läste nån rad innan sömn, lång och smockad dag som sagt!
Idag jobbar jag kväll, imorgon morgonpass och sen är det LEDIG HELG!

1 kommentar:

Anonym sa...

oj fullt upp mao, men kul att ni ska förnya köket=)!!

trist att det hann försvinna plagg, men fint det ni fick tag i=)

min ungar får man nästan aldrig väcka så här blir det inte stress om inte Linn lägger sig på hallgolvet o skriker att hon vill vara hemma;-).

skönt att det snart är helg. ha det så bra då o hoppas du får vila lite då. kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...