måndag 22 april 2013

Mat till tvåbenta och fyrbenta.

 
 Trött som en mört är jag ikväll! Dricker te och ska kika på lite Vampire Diaries men sen blir det sängen, kanske orkar man läsa nån rad. Äntligen är arbetshelgen slut! Jobbade morgonpass idag, och hade medarbetarsamtal med chefen, kändes bra. Imorgon har jag ledigt.
 
Idag till middag blev det lite improvisation, kycklingfilé hade vi bestämt sen igår men inte tillagningssättet. En titt i kylskåpet resulterade i nygammal variant. La kycklingfilén i ugnsform och kryddade med salt, peppar och rökt paprikapulver. Strödde på soltorkade tomater och körsbärstomater i halvor. Blandade grädde, matyoghurt, soja, sambal oelek och lite kryddad tomatpuré, hällde över. In i ugnen till klar, ca 200-225 grader runt 30 min. Serverade med strips och sallad. Helgmat på en måndag, så blir det när man jobbat hela helgen! ;)
Imorgon vankas i alla fall gryta med skav, har inte bestämt veckomatsedeln än i alla fall men så långt har vi kommit. ;)
 
Katterna fick en present i postlådan idag, jag kom med som testpilot via Smartson för Gourmet Perle-kattmat. Och idag kom dessa 2 påsar. Har nyss serverat "Mini Fillet" till Tengil och han tyckte det var SÅ gott, slukade i stort sett allt. Var som hela köttbitar i istället för sånt malet det ofta är i kattmat. =) Blir nåt att bjuda kissarna på när man ska lyxa till det. Får se vad Hugo tycker om den andra påsen.
Nej nu är det bäst jag gör nåt annat så jag inte blir sittande här hela kvällen fast jag är så trött. Sov gott!

1 kommentar:

Unknown sa...

Filmade du dom? Melissa gjorde soprent i skålen hon :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...