måndag 1 april 2013

Fest och 13 år!

Hellu!
Ja i lördags/påskafton var vi ju som sagt på bröllopsfest för Mattias bror Mats och hans Hanna, som gifte sig i USA i Januari. =) I brådskan "tappade vi bort" kameran (hittade den senare i packningen men då var det för sent, fattar inte att vi inte hittade den tidigare, slet upp hela väskan, men, jaja) så knappt nån bild från festen har vi, men Hanna ska skicka över lite bilder från deras kamera sen... Visar några av de suddiga mobilbilderna vi har ;)
Såhär sitter toppen jag sytt till festen på, och den fotades i köket då det var bäst ljus där, haha! Festen hölls på Olivlunden i Nordingrå.
Brudgummen innan alla gäster droppade in.

Bjöds på smörgåstårta, öl/vin/likör/sprit m.m...=) Var i princip bara nytt folk för oss, alltid kul att träffa nya människor!
Lekar, trubadurer och dans blev det också!

Suddig bild på de nygifta... Tack Mats och Hanna för en jätterolig fest, jag vet att jag inte var den enda som mådde som jag förtjänade igår söndag ;) Men det var det värt!
Vi sov kvar hos Mats och Hanna i Ullånger efter festen, tills bror hämtade oss på förmiddagen, hem och sen sova några timmar till (kom i säng SENT eller tidigt beroende på hur man ser det. ;)) På eftermiddagen for vi till mina föräldrar för att hämta barnen och äta påskmiddag.
Idag har vi haft besök av mina föräldrar och min syster Anki med sin Thomas, de har grattat M. Annars har dagen bara varit lugn, lek ute, plock hemma och vila för mig inför jobbnatten (är på jobbet nu).


Jag och maken har idag varit ett par i 13 år, 1 April 2000 blev det vi. Älskar dig så mycket, min finaste!
Vi har inte firat nåt speciellt, kanske blir nåt extra gott mina lediga dagar senare i veckan istället, räkor och toast kanske, åh det blev jag sugen på...
Ägnade 30 min ikväll åt att söka efter "vovven och finten" som Tiril alltid sover med, innan Kiron kom på vad vi sökte efter och berättade att han gömt dem i en av mina sy-korgar, haha unge..!

Ja så var denna påsk slut! Nu är det tillbax till vardagen! Jobbar inatt men är ledig imorgon natt då det är plugg på onsdag. Sen jobbar jag även natt-helg.

1 kommentar:

veronika sa...

Ni ser ut att ha haft det kul : ) Snygg topp du sytt : ) Vad duktig du är! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...