fredag 5 april 2013

Febriga barn och vuxna, och gråt-filmer!

Ja nu är man inne på tredje dygnet med feber... Haft konstant feber sen tisdagkväll. =( Bara att hämta barnen på förskolan 25 m bort fick mig helt kallsvettig och slut och framkallade värsta hostanfallet... Usch. 
Längtar tills vi mår bättre, känns som om hemmet förfaller då man inte orkar städa.  
 
Kiron har gjort så fina sopbilar på förskolan!! 

Febrig eller inte, det var en del saker vi bara måste handla hem så M fick åka iväg en sväng, och han hämtade då ut mitt tygpaket från B-Brodyr, 13 m tyg från deras outlet, 10 kr/m! =) Det mesta är tänkt till mig själv.

När vi hämtat hem barnen från förskolan tog vi temp på skruttan som verkat lite hängig, hon hade då 38,6 i temp...=( Var väl bara väntat att barnen också skulle bli sjuka. Men hon har ändå varit mestadels pigg! 

De senaste dagarna har det inte blivit så mycket film eller så på kvällen, men några på dagen. ;) Här är de 2 senaste för min del! 
En söt äventyrsfilm.

Och en gråta/kärleksfilm! 

Barnens fredagsmys idag blev till underbara filmen Trassel, och denna scens början (om ni klickar på bildrutan) är den mest gripande Disneyscen jag vet, med de sörjande föräldrarna, får mig alltid att gråta floder!!! Man blir nog aldrig för gammal för Disneyfilmer...;) 

Nu kikar vi lite på Let´s Dance! Har inte följt med supernoga så vet inte än om jag har nån favorit... 

2 kommentarer:

Catarina sa...

Ajaj, det var som vi misstänkte då, stackars Tiril!!! Krya på er nu, tycker att det räcker med sjukor för flera år framåt sen!

Maria sa...

Era stackare...krya på er!! Måste vara jobbigt att alla är sjuka samtidigt, ingen som orkar någonting liksom...

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...