måndag 25 juni 2012

Midsommarafton i stugan!

Vilket härlig midsommarväder det blev!
Vi kom hem igår efter tre nätter  i stugan, och vi har haft det jättebra. Kiron ville verkligen inte åka hem, men vi har ju en vecka kvar att jobba. Nu går jag på nattvecka, jobbar sista passet natten mot söndag och sen har jag ledigt! Nedräkning.....;o) M går ju redan på fredag.

Här kommer lite bilder från vår midsommarafton.

Vi åkte och såg på när de reste midsommarstången och dansade ringdans, på Valasjöns camping. Hade med oss lunch som vi njöt av i det gröna.
Ingen av ungarna ville dansa ringdans, blev filt-dans istället för de hade svårt att sitta still.


Efter firandet for vi till stugan och röjde undan lite, M hade klippt gräs som låg i tussar så jag krattade mig svettig, och hoppade sen i sjön. Vattenpumpen har pajat i vinter så det blev en hårtvätt i sjön också, friskt och härligt! Den enda som inte doppade sig helt var Tiril, hon tjöt för hon tyckte det var för kallt!
Sen blev det middag...Jag provlagade ju en av rätterna till bröllopet...här är några ingredienser. Kan säga att det blev jättegott!
Mamma och pappa kom upp och åt middag med oss.


En kompis till Kiron som ville va med.


Blev en fin kväll, vi satt ute tills myggen och knotten blev för ihärdiga och kylan började tränga sig på. Är så underbart att vara i stugan!


Imorgon lägger jag ut bilder från Midsommardagen. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...