onsdag 21 januari 2009

Veckan som gått...


Jag har varit hemma från jobbet i 1 vecka nu pga. superförkylning med långvarig feber...

Förra helgen var Kiron hos mina föräldrar Lördag natt, vi fick besök av våra vänner Ia och Daniel och det blev lite party...Sent party...Men det är så sällan man festar så...
Jag var inte pigg då heller men hängde med iallafall.

Men förkylningen blev bara värre och med feber, så jag kom inte utomhus på flera dagar nu i veckan.

Vi har haft det ganska mysigt ändå. Mattias har lagt vårt nya köksgolv, blev jättefint! Provisoriskt tagen bild här.
Och jag har fått sy litegrann...ska sätta in bilder sedan, sytt leggings och en tröja till Kiron.
Vi har myst med massa Prison Break avsnitt och gott.

På lördag kom först Haidie (Kirons farmor) och hennes man förbi med smörgåstårta, mums! Sen kom Mattias lillebror Mats med sin tjej, de stannade på middag. Jag lagade "Jägarens Viltgryta", som finns i kokboken "100 grytor och gratänger", en av mina favvokokböcker, verkligen super!


Igår kom mina föräldrar förbi och de hade också med sig smörgåstårta! Man har det bra! =)

I förmiddags var Mattias och Kiron på öppna förskolan, ska hinna gå nån gång innan dagisstart tänkte vi. Kiron hade jätteskoj, varit understimulerad och fått sitta inne han också.
Så i eftermiddag gick vi ut en tur och åkte lite bob!!! Härligt!

Till middag idag for vi på Sibylla och åt skrovmål, mums!!!

På tal om förskola så var det ju tänkt att Kiron skulle skolas in från 14:e Januari, men pga. renovering och personalbrist så har de skjutit upp det 2 gånger, så nu ska han börja den 28:e Januari. Hoppas nu att det blir av! Mattias har fortsatt ta ut FP, och kommer börja stämpla när Kiron börjar på dagis. En fördel med att de sköt upp starten är att jag nu kommer kunna vara med på de flesta inskolningsdagarna, då de infaller på lediga dagar!

Kiron har fått en till tand och har nu 7 st. I övrigt så är det full kareta hela tiden här hemma, han klättrar upp på köksbordet flertal gånger om dagen och är totalt orädd. Man blir ofta förvånad över hur mycket han egentligen förstår. Allt tekniskt är superintressant!

Jag har hittat lite härliga tyger på Erikshjälpen och Tradera och även köpt helt nytt i butik, så nu längtar jag efter lite tid att få sätta saxen i tygerna!!!

1 kommentar:

Maria sa...

Fint det blev i köket!
Angående dagis så får ju barn sova ute i vagn med. På Gabriels dagis sover hälften ute och hälften inne...de går efter vad barnet är van vid hemmifrån.
Och du, kolla upp de där med dagisavgiften...
Kul att du kommer kunna vara med under inskolningen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...