söndag 25 januari 2009

Helgshopping och mys


I onsdags var jag och Kiron och träffade polarna i föräldragruppen, jättekul, så sällan vi träffas numera och värre blir det väl allt eftersom fler börjar jobba! Kändes som gamla tider (när Kiron var minimini) när jag travade iväg ner till Linda med Kiron i barnvagnen och skötväskan packad! =) På bilden fixar Kiron lyset! Kiron hade skitskoj, men märks lite att han tyr sig mycket till vuxna nu, inte lika van att vara med barn. Lite Mattias fel då han sällan åker på öppna, fast denna vecka har de faktiskt varit iväg 2 gånger!

Sen har jag jobbat två nätter...fy och tvi, magsjuka både bland boende och personal på jobbet+ en hel del influensa!!! Inte kul!

På fredag när jag vaknade så tog vi en promenad ner på stan alla 3, oj vad Mattias klagade på ont i hälsenorna! Men skönt var det!
Vi tog en fika på nyrenoverade Torgcaféet för att fylla på de kalorier vi gjort av med :-)
Sen blev det lite inköp av diverse nödvändiga och onödiga prylar. Bla. 2 m Stampe-kanintyg och 1 m Lilla Hund Alien-tyg på Åhlens, rea! Jajamen, älskar tygfynd, tack för tipset Ia!
Köpte även ett par nya grå "gubb"byxor till mig själv, och en mascara, allt på rea, jippi!

Hemåt, hungriga som vargar! Fixade maten, fläskkotletter med svampsås och klyftpotatis, lite gott rödvin till, kvällen fulländad. Kiron som bara sovit 40 min tidigare på dagen somnade en stund i vagnen på väg hem så han blev vaken längre än vanligt, till 21.

Idag fick jag sovmorgon...skulle kunnat sova hela dagen om jag fått, tror jag. Men...Upp, frukost, Kiron lunch, sen beslöt vi oss för att åka mot Sundsvall och gå på second hand. Erikshjälpen och Fyndlagret fick besök av oss, men allt vi köpte var en liten ram och en kokbok. Fanns en hel del fina möbler på Fyndlagret men vi var lite sent ute strax före stängningsdax.



Idag blev det Vildrisgryta till middag, med rådjursfärs, nytt för oss. Det var gott!

Vår klätterapa!
Har myst på och sett film och smaskat chips. Nu är det nog dax att nanna för mig också.

På tisdag får vi besök från dagis!!! Jag sover tyvärr då, jobbat natt, men ska skriva en bunt med frågor som Mattias inte får glömma att ställa!!!

Var så fint förresten, han fick ett gulligt kort från sin blivande avdelning igår, vi bor ju 20 m från dagiset, där det stod "Välkommen till oss på Hyddan! Vi ses på tisdag! Hälsningar från barn och personal på Hyddan".

Lägger in en bild på köket också!

Godnatt!





Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...