måndag 20 april 2015

Vabb, födelsedagsbesök och serie!


 Hej!
Jag blev hemma idag, vabb för Kiron. Jag har ju knappt träffat barnen på hela helgen, svårt för mig att bedöma men det lilla jag sett har Kiron varit jättesnuvig och rödmosig. M gjorde bedömningen att han behöver vara hemma nån dag till. Så blev det, och Tiril fick också vara ledig. 
Det var rätt beslut , för han har inte varit sig själv riktigt idag heller, väldigt trött och gnällig men inte feber iallafall. 
Han ska få vara hemma imorgon med, han verkar så energilös än och jag är ju ändå ledig. Men på onsdag hoppas vi!! 

Till middagstid idag fick vi besök av mina föräldrar och Johan, Kikki och Robin (som också de är sjuka, käkar penicillin...=(, så jäkla mycket skit som går nu!), de kom för att gratta mig och bjuda på middag. Mamma hade med sig en jättegod köttgryta som vi kokade ris till. Jag fick pengar och presentkort (Curri igen! =)) Tack så jättemycket! 
 Det hanns också med lite sömnad idag, den bästa sortens: kläder!! Barnen fick varsin vårmössa med sina favoriter, idag har det varit jättevarmt och skulle så bli tisdag onsdag också men till helgen skulle det bli kallare. Så än hinner de användas! Till Tirils testade jag två virkmönster ur tidningen 101 nya idéer, med snöstjärnor. En blev ju över till nåt annat projekt. ;) 


Hann med ett träningspass med Crosstrainer och styrketräning också innan sista avsnittet av "Jordskott" började ikväll. Shit vilken spännande serie det varit, och slutet! Jag tyckte den var det bästa som gjorts i svensk TV på länge. En andra säsong låter bra om de lyckas hitta en bra story. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...