fredag 9 februari 2018

Min första tatuering och kanske sista jobbnatt!

Idag har det varit en väldigt spännande dag! Mycket på en gång, och det på att jag bara sovit lite över 4 timmar...Trött Hanna. ;) 
Jag var först och främst iväg och tatuerade mig för första gången! En tatuering jag velat ha länge nu, äntligen blev det av!!! Jag är såå nöjd och vill ha fler!!
Det kändes ungefär som jag föreställt mig, bränn/svid och jag är öm nu. Har lite feber också. Men det är det värt!!
Tatueringen jag valt är en keltisk mammaknut med barnens första bokstäver i. ;) Har som sagt bestämt mig för denna för längesen. 
Tatuerade mig hos Jocke på Hultmans tattoo här i stan. Theres var med som moraliskt stöd och väldigt uppskattad avledare från smärtan. ;) Hon skulle själv ha tatuerat sig idag men blev sjuk, men var som sagt med mig som stöd.

Clean sheet!

Jag är nervös!

So it begins! 

Går det bra? ;) (Jag menar, man har ju fött barn!! =D)


Klart!!

Sedan ikväll har vi haft middagsgäster, bjöd in min bror med familj och syster Anki, (Msaod jobbade) på tacomiddag. Jättetrevligt!

Sen har vi sett lite Talang. Jag är som sagt väldigt slut ikväll och har huvudvärk och lite feber. Vi ska kika på lite film iallafall, är ju ändå i nattrytm. 

Inatt jobbade jag vad jag hoppas var min allra sista natt! Ska på prov till i Augusti byta bort mina nätter mot dag och kvällspass, var en snäll kollega som ville prova fler nätter. Skööönt!! 
Fick av min nattkollega på avdelningen bredvid en liten avskedspresent, så fint gjort och jag blev rörd till tårar! Kommer sakna henne! Finns fler saker jag kommer sakna med nattjobbet men när det annars är så mycket som inte funkar med det så känns detta som rätt beslut. Mindre lön blir det men hälsan måste gå först. 
Passade såklart på att nattbaka en sista gång också! ;) Filmjölkslimpa som brukar uppskattas väldigt mycket. 
Imorgon har vi öppet hus för Tiril med en del besök. Sen blir det Mellomys på kvällen! Såå skönt med ledig helg, yay! Och bra start trots att jag är så slut nu, är ju bara roliga orsaker egentligen. ;)


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...