fredag 29 december 2017

Juldagen och Annandag jul 2017. =)

Juldagen 
fick vi sova ut innan sen frukost! Sen hann vi också med en härlig promenad. Längtat ut! 

Barnen hann testa klapparna lite och vi städade och förberedde. På eftermiddagen kom Mattias lillebror Mats, Hanna och söt-Clint, och så svärmor Haidie och Voitto. =) 


Vi åt julmat även denna dag, inte less än. ;) 
Clint älskar köttbullar nu! Haha sist var det prinskorv. Det blev lite julklappsutdelning även denna dag. Clint fick böcker av oss som önskat! 

Mys och slappande efter maten och kaffet... 

...innan vi hade videosamtal via Messenger med Mattias storebror med familj i Florida, Micke, Elizabeth och Luke! Jämförde julklappar och väder, haha de hade strålande sol och värme. 

Clint var så stolt över att få leka med storkusin Tiril. ;) Vi avslutade kvällen med film och testade glögg-hotshot som var nja lite väl stark! Man blandar lika delar rom och starkglögg och toppar med vispad grädde. 

Annandag jul! 

Denna dag var det dags för besök av svärfar Roger och hans Lotta! Vi skippade julmaten, nu är vi less!


Istället tog vi helstekt fläskfilé med kantarellsås och ugnsrostad potatis, morötter och rödlök. Såå gott! Lite äggtoddy fick svärfar också smaka. Och såklart blev det julklappar även idag. Tiril fick ett par skridskor av farfar, behövligt!


När farfar åkt började Kiron på sitt stora Legobygge som han fick i födelsedagspresent av mormor och morfar. Tyvärr slutade kvällen inte så bra då han vid läggdags kräktes. Men det var ändå en fin annandag jul och fin jul överhuvudtaget! 

Vi har som sagt haft en jättefin jul! Härligt att träffa släkten! 
Både vi och barnen har fått fina julklappar. 
Här är våra, förutom dessa fick vi också lotter och Mattias får tatueringspengar av mig. ;) Överkast, musikspel, godis, vindspel, presentkort och prydnader. 
 Tirils! 
Kläder (hon är speciellt förtjust i de med vändbara paljetter nu!!) , enhörnings-hörlurar, nybegagnad surfplatta, pysselprylar, Lego, ponnys, Shopkins, Memory, pennor, anteckningsbok och målarbok, skridskor, presentkort på Birsta, enhörningshuvud att ha på väggen, pengar och skridskor. =)

Kirons! 
Kläder, badlakan, presentkort på Birsta City, hajfilt, hörlurar, Roblox-figur, pengar, böcker, Airhockey-spel, magnetlera och experimentlåda. 

Tack än en gång för alla superfina julklappar, barnen, och vi, är så nöjda!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ni ser ut att ha haft en fin jul! God fortsättning och hoppas ni får ett bra 2018! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...