fredag 24 november 2017

Vad händer, nya glasögon och utveckling!

Här går tiden med väldig fart och jag har flera grejer att blogga om... Kom förra helgen stooora mängder med snö så vi har haft en riktigt mysig vintervecka, så här dags känns det faktiskt ganska skönt med snö som ljusar upp lite. 
Igår hade vi värsta stormen här med klass 2-varning, värst på förmiddagen men lugnade sig lite under dagen även om det var fortsatt blåsigt och regn. Mattias tog ut en semesterdag för att slippa pendla 5 mil enkel väg... Glad för det. 
I helgen väntar jobbhelg för min del men jag är ledig imorgon kväll och börjar 12 på söndag...

Är ju lite småhändelser då och då förutom allt det sociala vi gör.
Jag har börjat plugga igen, i slutet på oktober. Läser Vård och omsorg vid demenssjukdomar, sakta men säkert betar jag av en kurs i taget så får vi se hur framtiden blir. 

Karlarna i familjen har köpt nya glasögon! Var dags för nya till Kiron tyckte vi, och Mattias hade lyckats paja skalmen på sina så dags där med...
Visst blev de fina!? ;) 


Tiril som hade farhågor om första klass, all work and no play, frodas och trivs riktigt bra och har många olika kompisar att leka med! Jag var på utvecklingssamtal för henne förra veckan, och hennes favoritämne är matte. Hon tragglar på med bokstäver och har inte riktigt knäckt läskoden helt än. 
Första läxan fick hon också, frivillig matteläxa men nu har de också börjat med läsläxa. 

Fina kloka lilla unge, känns som om utvecklingen exploderar nu när du börjat i skolan på riktigt. 

Ska snart på utvecklingssamtal för Kiron också. 
För övrigt är jag chockerad över att det är drygt 4 veckor kvar till jul! Har precis börjat lyssna lite smått på julmusik, smyga in lite i taget. Och några julklappar men låååångt ifrån alla har blivit köpta, har nog aldrig varit såhär sen. Fast barnen och de flesta kusiner är ju äldre nu så det är liksom lite svårare än att bara hitta roliga leksaker liksom. ;) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...