måndag 19 juni 2017

Skolavslutningsfredag!

 Här kommer så lite fler bilder från skolavslutningsdagen i fredags! =) Vädret blev ganska så perfekt, lite mulet men varmt ändå.
Tiril hade ju köpt en annan klänning att ha på skolavslutningen men så fick hon flera fina klänningar efter Wilma och ville så gärna ha denna turkosa prinsess... ;) 
 Lägger inte ut bilder på barn jag inte känner, men här kan man inte se nåt ansikte typ. Skolavslutningen hölls utomhus som alltid och hela showen var såå fin, det var dans, solosånger och kör och jag grät en och annan tår....
På denna bild står Tiril ganska precis i mitten med sin turkosa klänning. =) Kiron sitter till höger. Sötnosarna Tiril och Albin, deras första gemensamma skolavslutning! Vi fick nyss veta att de tack och lov kommer fortsätta i samma klass till hösten också (nya klassindelningar). 
Midsommar firar vi tillsammans! =)
Efteråt blev det lite presentutdelning och sen picknick innan vi gick hemåt, och M for på jobbet. Barnen är nu lediga hela sommarlovet, 10 veckor, eftersom jag jobbar kvällar så gick det att lösa så och M har 4 veckor semester och 4 veckor föräldraledigt. 

Såå fint! 

Ester kom och mötte oss på halva vägen hem! 

Jag hade en lite rensardag medan M jobbade, dags att ta tag i lite surdegar innan semestern! 
Bakade också årets första rabarberpaj, när de väl börjar växa går det fort! =D 

På kvällen var Tiril på Discokalas hos Wilma, Theres roddade det medan Samuel och Alvin var hos oss, sen gick vi alla över dit efter kalaset. Barnen hade båda premiär för att sova hos kompis, eftersom vi skulle på fest hos min bror på lördagen så blev detta en övningsrunda. Kiron har ju försökt en gång förr men det funkade inte så vi ville finnas där nära. Och det funkade till slut, Kiron hade lite svårt att somna och det blev sent, men det gick! 

Perfekt att vi kunde vara där och umgås och samtidigt finnas där för barnen första gången de sov hos kompisar. Och toppen att Theres och Samuel kunde ställa upp som barnvakter, guuuuld värt! Vi fick också en kul kväll med dem, även det guld värt! ;) 
Om lördagens bravader skriver jag nog imorgon! Godnatt! 


1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja vilka fina härliga somriga dagar vi har haft. Fina avslutningsbarn!kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...