måndag 12 juni 2017

Lördag söndag kompisövernattning och brunch. =)


 I lördags jobbade jag till 15.30, hade inte sovit så bra natten före så det var en trött men rolig arbetsdag, vi fick bl.a. besök av en get med killing och det var så mysigt och mycket uppskattat av de äldre! =) 
När jag kom hem blev det lite träning och middag innan familjen Horn kom över för lite mys. Spel, film m.m. för barnen och vi satt och babblade och åt även lite räkor mot kvällen. 
Fick en nattgäst, Wilma, första gången för Tiril som en kompis sover över! Fnittriga tjejer som somnade sent omsider... 
Föräldrarna dansade lite Just Dance innan vi själva knoppade in. =) 
På söndag fick jag sovmorgon, vi somnade väl efter 2 men jag fick ändå sova skapligt. Vi gick över till Horns där de bjöd på smarrig brunch! Bra uppbyggnad till en lång arbetsdag! En trevlig helg både på och utanför jobbet! 
Nu har jag 4 pass kvar, bara kvällar. Ledig tre dagar med idag, jobbar torsdag långkväll, tagit kompledigt på fredag då barnen har skolavslutning. Sen jobbar jag mån-tis-ons kväll nästa vecka och sen är det semester! Känns galet. Just nu är det massa tråkväder ute, dimma och regn så det känns inte så somrigt. Jag gillar egentligen inte tidig semester men vi måste turas om och jag hade sen förra året. ;) Har ju ändå 11 dagar i Augusti också. 

Fick idag veta att jag får A i kursen "Hälsopedagogik". GLAAAD!

Dagens träning blev Just Dance igen, dansade över en timme "Just Sweat" 2017 nonstop och var helt genomsvettig. Det är så jäkla kul! Vi har nyss köpt 2014, 2016 och 2017 som vi inte haft sen tidigare så många roliga låtar finns det. 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...