torsdag 8 juni 2017

Helgen i stugan med vänner och fixande!

I fredags åkte vi upp till stugan och hade med oss familjen Horn! :)
Det blev bubbel som önskat, skål för "sommarlov"! =)
Vädermakterna var också med oss, jättehärlig kvällssol. 

Samuel hade lagat lasagne så middagen var färdig och vi åt direkt när vi installerat oss. 

Sen lekte barnen i finvädret, myste uppe i trädkojan...och fångade skräddare m.m. med håv. Och vi stannade ute så länge vädret tillät, pratade en massa och sen gick vi in och fortsatte prata, spela spel och äta räkor. Mumma! 

Haha Theres läste lite för Ester! =DDagen efter (pingstafton) blev det lunch i Kramfors med Horns innan de åkte hem, vi var en sväng på Dollarstore och Kramfors Blomsterhandel innan vi for till mina föräldrar och åt gomiddag och grattade mamma på morsdag i efterskott. 

Vi var ju kvar ända till måndag. Hade fortsatt tur med vädret. Solen går ner runt 21 där nu, bakom träden så vi fick en del kvällssol. 

Jag fick äntligen sitta på vår älskade altan och läsa Sandemo! Det bästa jag vet! 

På söndagen blev det en massa fix, jag klippte halva gräsmattan och krattade massor, Mattias trimmade och röjde bort några ruttna stockar runt rabatter.

Sen blev det också lite trädfällning, fick ta bort en stor tuja (tyvärr) då M sett ut den platsen till vildmarksbadet Horns donerat. ;) Samuel kom med badet sen på kvällen och M hade anlitat en arbetskompis som hjälpte dem ner med det. Nu ska vi hoppas att det går att få lite tätare. ;) 

Måndag var det regnigt och vi ägnade halva dagen åt plock och sista fixet så det är fint till nästa gång vi kommer upp, innan vi for hem till Härnta och mitt kvällsjobb. Längtar redan tillbaka! 
Här har Theres skrivit om samma kväll. ;) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...