tisdag 23 december 2014

Dan före dopparedan. ;)

Hej på er!! Oj vad fort det går, julafton imorgon! 
Idag har vi haft lite lugnt julstök, har ju gjort det mesta redan, men idag har vi gjort bla. roséglögg som ska stå över natten till imorgon, knäck och så har jag fixat de sista hemgjorda julklapparna (som jag visar sedan). ;) Vi har även varit till våra vänner och lämnat lite julklappar ikväll. 
 Förutom det fick vi också rusa åstad imorse och inhandla en ny kaffepercolator då vår gamla var trasig imorse! GAH! Mattias är en handy man men han har redan lagat den en gång tidigare, denna gång gick det inte... Katastrof! Tur vi hade några kaffekapslar så vi fick kaffe iallafall, men sen for M och handlade en ny percolator som sagt, dricker ju många koppar per dag. 

M och barnen klädde ju granen igår, och ikväll har faktiskt tomten varit och lämnat ett lass här, bara till våra barn, vi har fler att ge bort också. ;) 

Här är barnens nysydda julklappskläder för i år, som de kommer få öppna imorgon bitti. =) Kirons...
 ...och Tirils! 

Vi har haft vår myskväll ikväll, jag fick klart klapparna och sen har vi druckit glögg, slagit in de allra sista klapparna och sett vår traditionella årliga julfilm, den bästa någonsin för julkänslan jag lovar! "En Julsaga". (A Christmas Carol). Underbar! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...