lördag 6 oktober 2012

Silverbrickor med kärlek, och helg.

Idag har jag jobbat till 16, dagen gick faktiskt väldigt fort, kanske pga. mina trevliga arbetskamrater (bla. min lillebror, glad vi jobbar samma helger) och de fina "klienterna". =)
När jag kom hem gjorde maken för första gången i sitt liv kalops. =) Mycket väl godkänt blev det!
 
Jag har sytt klart lite smått och gott under eftermiddagen. Myst med barnen lite. Kiron är verkligen innen i en bokstavs-period nu, han skriver och skriver och skriver, ibland blir det rätt och ibland fel, och han skriver av ölburkar, reklamlappar och filmtitlar osv osv... =) Och slänger sig med siffror, som; "Jag är ettusenåttahundraelva stark!!!" Hehe lilla goskillen. Frågor om ALLT har han också.
Och Tiril. Hon pratar med och mer rent nu och i långa meningar som man förstår. Och sjunger ständigt.  Tror Pippi Långstrump är favoriten just nu. Mina älskade ungar....
 
Igår grejade vi lite med ramar, älskar gamla snirkliga ramar. 3 av dem med foto av Kiron fick nu pryda några av brickorna vi har stående här och där.
.
Vår "bröllopsbricka" med tårtbrudparet från bröllopet, våra namns första bokstäver (också med på bröllopet) och tygblomman som Ia band in i brudbuketten. =)
 
 
 
 
Igår efter jobbet (jobbat till 20.30) unnade jag mig lite grönsaksstavar och dipp på matyoghurt och fransk salladskrydda. GOTT.
 
Bild från dagens middag.
 
Maken är en riktig ljus-kille, det är han som tänder ljus överallt. =) Helgkänsla. =)
Imorgon börjar jag 13, skönt med lite sovmorgon. Vi ser just nu på Safe House. Hoppas ni har en fin helg!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...