lördag 7 mars 2009

Lördagkväll

Hupp!
Här har vi myst framför TVn, sett inspelat "Bones" och före det Melodifestivalen. Ringde och röstade på Lili o Susie och Amy Diamond, men ingen av dem gick vidare, haha. Jaja, lär ju bli sommarplågor iallafall. Gillar ju också båda låtarna som gick vidare, men vet inte vad jag tycker om vad heter den? Lala? Eh....whatever.

Kiron somnade före 20.00, var trött, sov bara 1 timme idag, han har alltid svårare att sova nuförtiden när vi är ute och går med honom, lättstörd, inte som förr.

Ska kika lite på Tradera nu, M fyller ju år om några veckor och vill ha bla. X-box spel som inte finns att köpa nya längre, så det blir till att kika där. =) Det har jag inget emot.
Blev lite avis på Ia, läste i hennes blogg, de skulle dansa dansmatta och sjunga Singstar ikväll...åh vad kul! Känner att jag måste få en vuxenkväll (med andra än bara M) snart!!! Lite fest vore inte fel!

Imorgon får vi se om jag syr, lägger ut på Tradera eller klipper till mer tyger....Hmm....vad göra, svårt svårt! Är ni hemma imorgon Ia? Vore kul med lite grillning uppe i skogen!!!

3 kommentarer:

Maria sa...

Min favvo gick vidare...sarah

Maria sa...

Hallå!!
Har varit dålig på att kommentera på sistone, men jag läser allt! ;-) Du däremot är riktigt duktig på det! Hahaha!
Vi har oxå tittat på melodifestivalen ikväll..tjejerna blev något besvikna när Amy inte gick vidare! ;-)
Måste ju bara säga att vad duktig du är på att sy hela tiden..! Blir ju kanonbra av vad jag sett här i bloggen!
Många kramar från en trött Maria...

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Kul att du var med o tävlade hos mig tidigare, blev tyvärr ingen vinst då..Men nu har du chansen igen i en ny spännande tävling:

http://uj76.blogspot.com/2009/03/moonkids-tavling-hos-tant.html

Ha en jättebra dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...