torsdag 29 januari 2015

Spännande bokserier och efterlängtad film.

Jag gjorde illa min rygg igår på kvällsjobbet...kände mig helt sned idag när jag vaknade!! Och haft ont inatt så fort jag rört mig. Men har jobbat delat idag och det har gått med hjälp av Diklofenak fast det huggit då och då. Jag har pratat med chefen och ska få fylla i några papper för säkerhets skull. 
M har varit hemma med Tiril, hennes hals är fortfarande svullen... =( 

På mina "timmar" passade jag på att ligga och vila ryggen, slumrade en stund och läste en del. 


Jag håller för närvarande på med tre böcker mer eller mindre engagerat och i tre olika format. På morgnarna läser jag "riktig" bok, just nu andra delen i Engelsfors-trilogin, "Eld". Väldigt spännande och lättlästa böcker, och svårt att sluta när man väl börjat, "bara ett kapitel till";-) ... Handlar om häxor och demoner...=D  Första boken kommer som film den 18 februari, har jag tur har jag hunnit läsa ut serien till dess, har trean hemma också. 

Och på min mobil via Mofibo läser jag på kvällarna "City of Fallen Angels" fjärde delen i Mortal Instruments-serien (eller första delen i andra trilogin om samma karaktärer), den har inte släppts på svenska än. Bra med Mofibo, nästkommande delar finns också plus den uppföljande spinoff-serien. 
 Mycket spännande här med! Skuggjägare, varulvar, vampyrer, älvor, ondska,kärlek osv osv... Ja typiskt flum Hanna helt enkelt. =D 

Sist men inte minst lyssnar jag under mina promenader på "Den tomma stolen" av J.K. Rowling (som skrev Harry Potter, fast detta är ren vuxenbok). Inte kommit så jättelångt på den än, hunnit ske ett dödsfall. ;) Detta är iallafall ingen serie. 

Min senast utlästa bok var sista Fifty Shades-boken, "Femtio nyanser av frihet". Känns bra att jag hann läsa ut serien innan filmen kommer nu i februari. Får se om jag kan se den på bio eller ej. Bokserien var ju jättebra och väldigt fin,( inte helt framkommit av "försnacket" att det var en kärlekshistoria och fattade inte helt varför så många var sålda på sadosex-böcker, haha! ), men ingen favorit även om jag mycket väl kan tänka mig att läsa den igen om nåt år (dvs. bra betyg från mig). Man kan ofta njuta mer av andra läsningen då man redan vet vad som kommer i framtiden. =P. 
Längtar som sagt till filmen! 


Herregud skutt i säng, morgonpass imorgon! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...