måndag 26 januari 2015

Första gånger, mer penicillin och veckomatsedel v. 5!

Äntligen har jag jobbat klart helgen, jobbade 7-12 idag. Har ledigt imorgon, men vi ska iväg med Kiron till Sundsvall, vårdbesök, så det blir upp tidigt iallafall... Hela familjen måste med, eftersom Tiril har fått tillbaka streptockockerna!! M har vabbat med henne idag, hon är supertät i halsen och har svårt att äta. Varit ner på vc idag och hon har fått ny penicillinkur. 

Här är lite bilder från i helgen, blev skridskor både på lördag och söndag för familjen, jag var med igår söndag på mina lediga timmar mitt på dagen.  =) Tiril provade för första gången att åka skridskor, duktig tjej! Var roligt tills hon ramlade och slog i läppen litegrann, hoppas bara att hon inte blev avskräckt nu, hon har lätt för att bli det har vi märkt....Men alla är vi ju nya i början! 
Fick förresten ta cykelhjälmen eftersom lekhjälmen var kvar på förskolan. Jag vet att cykelhjälm inte ska användas vid skridskoåkning egentligen =P. 
 Förra veckan fick Kiron hem sin första läxa! Nu börjas det. Stora killen. Både matte och läsläxa. Inlämning imorgon. ;) 
 Tiril har ritat Tengil idag. Hehe det ser väl vem som helst!?

Trött som en gnu men har iallafall kört ett träningspass ikväll, crosstrainer och Star Wars med maken. Nu blir det sängen! 

Och här kommer matlistan för vecka 5! Vi hittade kräftor på Willys så jag vet en liten kille som kommer bli överlycklig på fredag. Annars är väl listan ganska fantasilös denna vecka också, saknar lite inspiration just nu. Men det kanske blir nåt kul av skinksteken. 

Som sagt ledig imorgon, sen på onsdag har jag kvällspass och före det APT är det tänkt, men jag blir nog hemma från mötet iallafall med Tiril. Torsdag jobbar jag delat igen (på en vardag, steg tillbaka från att försöka få bort delade turer eller vad??) och fredag morgon. 
Godnatt! 

2 kommentarer:

Maria sa...

Vad jobbigt med sjukdomar hela tiden! Hoppas Tiril kryar sig fort nu!
Visst är det kul med skridskoåkning. Börjar idag för Ronja i skolan och nästa vecka börjar Gabriel med skridskor på jumpan! De har en is vid skolan som de även får åka på på raster och när de är på fritids.
Läxläsning ja, så länge det är på 7-åringarnas nivå är det roligt! ;)

Kram kram

Evelina sa...

Vi har köpt hjälm med visir till våra barn just för att de inte ska slå ansiktet om de ramlar. Man brukar kunna hitta begagnade till bra pris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...