söndag 10 november 2013

Mera sjukt, lite 60-årsfirande och fars dag!

Grattis till alla fina pappor idag, speciellt till min egen underbara pappa, och såklart också till pappan till mina barn!!!

Jaha, slut på ännu en helg då....
Den här helgen blev ju inte helt som vi tänkt oss, men lite trevligt har vi haft det i alla fall...
Tiril är tyvärr fortfarande sjuk, hade 38,6 i temp ikväll, och dessutom har hon kräkts, 2 gånger igår, 1 gång inatt och 2 gånger idag...Och hon är jätteslut lilla stackaren, knappt fått behålla nåt. Först trodde vi hon kräktes pga. febern men ja jag vet inte, hon kanske fått både en dunderförkylning och så magsjuka på det!!! Herregud...
=( Så jag blir hemma med henne några dagar nu i början på kommande vecka...

Igår hann vi i alla fall åka till mina föräldrar för lite firande av pappa i förskott på farsdag! Mamma bjöd på gott fika och vi åt lite lunch där.

Sen blev det till Sollefteå och restaurang Nipan där Ms pappa Roger bokat sitt 60-årsfirande! Buffé var maten... Tiril blev snabbt sämre när vi kommit dit, ville inte äta nåt och var trött. Och efter inte ens en timme så kräktes hon, så vi for hemåt igen, hon däckade direkt i bilen lilla skruttan, åh vad jag tyckte synd om henne!

När vi kom hem hade hon vaknat till så det blev en kort film innan sängdax för barnen. Jag och M såg en film, "Jack the Giant Slayer", rätt mysig!
Natten blev allt annat än bra, Tiril hostade hela natten och det blev mycket spring, och hon kräktes ju också en gång till. Natten till igår var inte heller bra så det känns ju i kroppen, puh!!

M fick i alla fall sovmorgon, medan jag och barnen gick upp sent omsider. Tiril hann kräkas 2 gånger till innan M klev upp, ja inte bästa omständigheterna för farsdagsfirande eller hur??
Han grattades dock med en flaska whisky barnen köpt (haha;)) och brunch; amerikanska pannkakor, bacon och stekt ägg, hans val av frukost om han har tid!

Sen har det varit lugna gatan hela dagen förståeligt nog, Tiril har mest sett film och vi har också sett en med henne "Lady & Lufsen", älskar vårt filmmys hela familjen!
 Lite tvätt och nån syssla har ju blivit av.

"Min pappa är starkast i världen". =)

God natt på er, förstår inte varför jag fortfarande sitter uppe...

1 kommentar:

Cattis sa...

Stackars Tiril! :-(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...