måndag 18 november 2013

Måndag!

Nu har jag jobbat färdigt helgen, skönt med lite ledigt!
Mattias har varit hemma med skruttan idag, hon har ett sår på tån som vi ville få kollat, och lite ont. Hade en stor blåsa där med var som gick sönder, och vi har haft den omlagd men hon vill inte låta förbandet vara, och nu verkar hon fått var där igen.
 Vi fick tid hos VC först på onsdag så det gäller bara att tvätta och hålla efter och hoppas att det läker.
Mattias var också på skolan på möte idag på eftermiddagen. 

Hugo låg lättjefullt utsträckt och ockuperade halva kökssoffan när jag kom ner idag, denna bild hade M tagit tidigare då Tiril bäddat ner honom. Vissa har det gott!
 

Hann med ett litet pyssel idag i alla fall, sydde kuddfodral till Kiron. Han hade idag tryckt pusselbitarna på tyget, och sen fick alla föräldrar i uppdrag att sy våra barns fodral och tillsätta kudde. De ska ha dem på avslappningsstunderna. =)
 Nej nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen bredvid älsklingen, och i alla fall försöka sova även om det brukar bli svårt med sömnen när man går nattperiod (och veckor efter också!!!)
God natt!


1 kommentar:

solokatt76 sa...

Jadu katt skulle man vara.. Iallafall såhär års. Ligga under en filt och mysa bara!!
Hoppas allt går bra med Tirils tå.

Fin kudde men Tur att jag inte har barn på Kirons skola... det där med sy är ju verkligen inte min grej!! På Edwards avdelning har barnen sytt sina avslappningskuddar själva och fyllt de med stoppvadd. Det passar den här mamman bättre! ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...