måndag 10 december 2012

Tankar om nattjobb, matsedel v.50, LillSpooky och Tradera.

Ny vecka, nu närmar det sig jul med stormsteg!! =/
Den här veckan jobbar jag 52,5 timme natt, så har inte så mycket fritid mellan sovandet och jobbet... Förr jobbade jag ju enbart natt, men är glad att jag sökte 3-skift, mycket mer socialt att jobba dag och träffa mer folk, inte sova bort dagarna. Man hinner och orkar liksom inte ta sig för NÅNTING de där timmarna man är vaken hemma (efter 15 nån gång när man sovit klart) fram till 20.45 då man börjar igen, tar på kroppen både fysiskt och psykiskt, ibland känns det som om man är bakis när man vaknar. Inte kul!!!
 
På torsdag är det ju Lucia, här har de lussetåg på morgonen, mina skruttar är egentligen lediga den dagen men det blir upp tidigt iallafall ;o). Pepparkaksgubbar ska det vara i år igen.
Syster fyller också år på torsdag, så vi lär väl åka och hälsa på henne och gratta, se på deras nya lägenhet!
 
Här är veckans matsedel, passade på att planera vid gårdagens middag, blir en stressig vecka så det är bäst att ha planerna klara. Och det blir mest M som står för mat-fiolerna i veckan...
Mina auktioner på Tradera gick ut igår, en hel del sålt men mycket gick väldigt billigt! Tur att en del gick för mer än jag väntat ;o) Allt är välkommet.
 Har också lite LillSpooky-kläder ute där,  julkläderna är populära, det mesta jag sytt är sålt. ;o) Ni som är intresserade av färdigsytt, jag har December ut fraktfritt på färdigsytt så ni vet, och för er som hämtar hos mig är det 10% rabatt istället.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...