fredag 7 december 2012

Nya glasögon och lussekatts-bak!

Oj vad den här lediga fredagen har gått snabbt!
Har haft ganska fullt upp med lite av varje.
På eftermiddagen var vi ner på stan en snabbis, bla. för att hämta ut mina NYA GLASÖGON! =)  Var på tiden för nya bågar, haft mina i säkert 10 år tror jag... Åtminstonde 7-8. Och nu gick det inte att vänta längre då de gamla faktiskt gått sönder!
Valet föll på Björn Borg-bågar i metall, grönskimrande. Känns väldigt ovant, haft svarta plastbågar nu sist. Jag tycker dessa känns ganska breda, men det kanske är en vane-sak? Har ju bara glasögon i princip på kvällen när jag är trött, och när jag jobbar natt.
 
När vi kom hem fixade M maten, spaghetti och köttfärssås, och jag satte en deg på jäsning. Så efter maten bakade jag och sonen lussekatter!
 
Han tyckte det var jätteroligt i år, och blev lite ledsen när degen var slut. Han ville göra alla figurer jag hade i kokboken, och såklart sitt eget namn. Jag gjorde Tirils ;o)
De blev supergoda i år!
 
Annat julpyssel jag haft för mig, är sömnad av julklänningar och kjolar..Har en del beställningar. Denna kom till idag. =)
 
Ikväll har vi gått igenom julklapparna, inventerat vad som behövs köpas. Planerna var att åka till Birsta imorgon, men ev. blir det snöstorm så vi får se. Skulle också haft barnvakt men alla blev sjuka eller upptagna så vi får dra med ungarna. Skulle det storma hoppar vi Birsta och jag åker på stan och shoppar lite själv. Måste få klart klapparna nu!!!!
 
 
 
 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Snygga glasögon!! Du kan iaf inte komma undan att du är mamma till Kiron, ni ser ju ut som kopior i era fina glasögon =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...