torsdag 3 mars 2011

Info om bytardagen, och lyckad loppisrunda idag!

Blev ombedd om reklam till bytardagen, hehe, här kommer lite info, klart ni ska dit!Den är Lördag 5 Mars på Parketten Härnösand, kl. 10.00-13.00!! (Jag hoppas att det var denna bytardag som menades?) Jag ska ju sälja lite grejer där, så kom och köp!!! ;o)

Varje dag den här veckan har jag på morgonen tänkt: Idag ska jag sy så mycket jag kan! Och iofs. stämmer det väl någorlunda, sytt har jag gjort så mycket jag hunnit, men inte har det varit mycket inte, en liten liten stund om dagen bara....Och jag som har så mycket beställningar att sy.
Jaja typiskt det, men en del annat härligt och roligt har jag gjort. Varit iväg och dansat med barnen, rensat förråden på barnprylar och kläder (inte jättekul men ger en feel-good känsla!), gått härliga promenader (igår med Ia och Albin), och idag var vi iväg på Erikshjälpen jag och Ia, och där hade jag loppistur! =)

Äntligen har jag hittat ett virkat överkast till Tirils säng, woohoo!
En jättesnygg jacka som ser ny ut för ingen penning alls, till Tiril! Perfekt då jag inte hade nån vårvinterjacka till henne, bara fleecejacka...!
Ett par nya snygga strumpbyxor, även de till Tiril blev det också...
Också litet till mig, en kokbok "150 Pastarätter" av Barbro Lönnegren. Jag har 2 andra kokböcker av henne och älskar alltid recepten däri, och denna har jag nu kikat i och blivit sugen att testa massor, tror jag skulle kunna äta pasta varje dag med denna bok, haha! Och lite tyg blev det ju också, detta tyg + ett annat med trädmotiv. Och en dragkedja o lite spets till klänningar....=)

Märkandet fortsätter, imorgon ska vi lämna in det vi vill sälja, men snart är vi klara. =)

Idag ska vi inte äta pasta, men kycklingwok....MMM! Tänk, imorgon är det fredag igen!!! Hello weekend!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Kul att fynda. Föräldraföreningen ordnar klädloppis här i april då ska jag gå och kolla. Har inget att sälja dock. Alla mina kläder jag inte ville ha skänkte jag till ett barnhem i Ghana och barnkläderna vill jag inte ge upp ännu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...