fredag 25 mars 2011

Äntligen fredag! Lite allmänt och liten film med Tiril och morfar...

Japp, som rubriken säger, äntligen fredag! Denna helg har M inte planerat att jobba, skönt! Han fyller ju år på onsdag (the BIG 30!!!!), men jag vet inte om det kommer nåt besök i helgen eller ej.
Angående vår gemensamma 30-årsfest så går den av stapeln den 14 Maj, vet att den dagen inte passade precis alla men det var omöjligt att hitta ett bättre datum.
Jag och barnen har skrotat hemma hela dagen, skitväder ute. Hade nån fundering på att gå på öppna förskolan men struntade i det då sömnen blev sisådär inatt. Orkade lixom inte släpa mig dit den tiden på morgonen.
Sytt (som vanligt), röjt upp lite, förberett middagen. Den står nu i ugnen, tacogratäng! Sen ikväll blir det Let´s Dance-final och kanske lite "The Walking Dead" (om jag får med M på det, han hatar zombies och berättade just om sin zombie-mardröm inatt, hahaha!)
Fick idag förresten veta att Tiril fått dagisplats, från 22 Augusti (sökt från 15:e men vi får väl fixa på nåt sätt). !! På Lyan, en av småbarnsavdelningarna på Kirons dagis. Skönt!!!
Här var sötaste tjejen i Härnösand tidigare idag under sin dags-lur, kramandes gose-kaninen.
Igår fick vi kvällsbesök av pappa, han körde hit två stolar och bordsskiva, vi har fått överta deras gamla köksbord till vårt uterum, ska visa senare! Jättefint! =) Han och Tiril spelar på läppen lite...Blev bara en liten snutt.

Imorgon väntar Hudvårdsparty hos Ia (av Sandras hudvård som utförde Ias ansiktsbehandling på möhippan!), vill även hinna med lite bakning, och en tur på stan då Lekia har ny-öppningsfirande, och även tidningen Yippie firar, 2 år i helgen! =) Vi kanske ses?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...