torsdag 27 januari 2011

Vår gårdag, och lite om nya Blingokollektionen. =)

Nya Blingo-kollektionen har släppts idag, och de har fler koncept än nånsin tror jag...Hittade en del jag gillar! Jag brukar oftast tycka att de Blingo-mönstrade plaggen är roliga, och så faktiskt även denna gång...De har dem i koncepten Chocolate, (ovan) och Blueberry. Hur söta var inte dessa shorts!? Den här söta klänningen heter passande nog "Tiril"!! =) Blingo Blueberry.
Och mössa ur konceptet "Stormy Weather", härliga färger. =)

Dagarna rusar förbi som vanligt, nu inväntas sambon, middag snart, köttfärslimpa och potatis! Han blir lite sen då det är en massa poliskontroller på vägen, var ett väpnat rån på Konsum i lilla Kramfors idag!!!! Ujujuj!!
Sen ska vi ta i itu med lite allmän städning...

Igår kom mina snälla underbara föräldrar på besök och hade med sig en god köttgryta, som de stannade och åt med oss. =) Båda barnen blev uppiggade av besöket, och jag med. Här busar Tiril med en uppdragbar råtta, egentligen en kattleksak men katten är nästan lite rädd för den... Kirons dagisvecka slut för denna gång, hela denna vecka har han också varit trög att få upp på morgonen, jag väcker honom vid 8.45 kanske, men han tjuter ändå "Vill sova mer!!" Jaja, man får väl vara glad så länge det varar, men det är svårt att komma iväg och göra nånting tidigt, och han missar fruktstunden på dagis som han ju gillar så mycket...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...