söndag 9 januari 2011

Middag hos Ia o Daniel och min nya mössa!

Igår eftermiddag var vi bjudna till familjen Fahlén/Johansson på middag! Det första Tiril gjorde var att ta en lur på deras matta, hehe, helt utslagen... Fotat Ias fina dukning, de övar lite till bröllopet, och Ia har dille på silverbrickor, spets och vackra glasskålar, ljusstakar och dylikt. Blir jättefint som små grupper på en silverbricka!Mer dukning...=)
Vi fick jättegod pasta med sås och vitlöksbröd....Det blev en del prat om bröllopsplanering, men även lite om snövallar, genus, mat, barn, inredning och annat skoj...=)
Älskling och jag.
Daniel o Molly. Barnen var så snälla och kikade på TV och hade lördagsmys. =)
Kring 20-tiden skjutsade Ia hem oss för lilla fröken (och mamma o pappa) var trötta, hon somnade strax efter lelle, och vi såg lite "Morden i Midsomer" innan vi knoppade av...
Hon har även denna natt varit vaken och gråtit, så vi har inte sovit ordentligt. Jag hoppas det är den lilla tanden som snart är framme som orsakar det hela, och att det snart går över!
Vi var ner på stan igår och kikade efter och köpte en ny mössa till mig, synd att jag inte hittade nån på rea... Men dyr var den väl inte ändå, 99 kr på H&M. Ganska lik min gamla, lite mindre baggy och lite mörkare färg.

Nu ska jag gå ut och skotta, och senare idag kommer svärmor Haidie och Voitto med Kiron, de ska stanna och äta middag med oss, tacos!!! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...