torsdag 6 januari 2011

Tirils verbala framsteg och vår kommande helg. Filmat!

Hellu! Här kommer en liten film från igår, ett av Tirils framsteg, hon pekar på lampan när jag frågar efter den (kommer mot slutet av filmen)! =) Hon förstår en del ord nu märker man, reagerat på sitt namn har hon gjort ganska länge, och pekar ofta och säger "dä!" om olika saker, hehe. Och vart hon vill vi ska gå när vi har henne i famnen, eller om hon vill ha någonting. Också tror jag också hon har börjat säga "kex", inte riktigt säker, och försök till "kisse". Och häromdagen kröp hon efter mig och sa "mamma mamma mamma", sen gav M nåt ljud ifrån sig, då vände hon sig mot honom, pekade och sa "pappa". Vår duktiga lilla tjej, ganska långt ifrån att gå än känns det som, men verbalt gör hon framsteg! =) Och imorgon blir hon hela 11 månader, snart fyller hon 1 år, var har detta år tagit vägen?!Snön den bara vräker och vräker ner...tråk. M jobbar idag fast det är helg, så kan han vara ledig i helgen istället, tänkt jobba extra annars. Vi har faktiskt fått barnvakt till Kiron i helgen, nice! Tänkt att vi ska rå om varann, läsa och ta det lugnt (innan vi fick barn kunde vi ligga och läsa i timmar) men vi får väl se hur det går. Måste snart ta premär för barnvakt till Tiril också...Kommer lite events framöver som gör det nödvändigt.
Imorgon är det tänkt att jag ska träffa några av tjejerna i föräldragruppen, på eftermiddagen. Får se om Kiron hunnit åka till farmor eller om han hinner vara med.
Vi ska äta go-middag, fläskfile med bacon i senapssås, mumma. Så har vi ju också ett avsnitt av "Morden i Midsomer" inspelat att mysa till. Ser ut att kunna bli en härlig helg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

men så duktig och söt Tiril är, stora tjejen som snart är ett år=). linn har precis börjat säga hej och så vinkar hon som en tok, men annars bluddrar hon bara mest.

låter som att ni får jättetrevlig helg, skönt det måste vara med barnvakt=). KRAM

Lena Theres sa...

Så söt hon är! :o) Jag hoppas ni får en fantastisk helg å får slappna av och ta hand om varandra. Man behöver det ibland. :o)

solokatt76 sa...

Kul att Tiril börjat prata. Kommer fortfarande ihåg, som om det var igår,det första riktiga ord som Eddie sa som vi fatta att det verkligen va det han mena och inte bara ett ljud när han var 9 mån och det var "kisse".

Hoppas du fick en trevlig helg till slut!
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...