fredag 3 december 2010

Böcker och födelsedagsfirande.

Fredag härliga fredag! Köttfärslimpan står i ugnen, jag ska strax dammsuga, Kiron och M städar lekrummet.... =) M måste jobba extra imorgon, lite synd, hade tänkt att vi skulle kika lite på stan efter de sista klapparna...men får väl ta det nästa helg istället.
Börjar bli dax att beställa klapparna som jag kikat på på nätet, om vi ska ha dem, måste bestämma det också. Tänk om man kunde köpa allt man ville ha...fan vad mycket grejer man skulle ha liggandes, nej fy.
Jag och barnen tog sovmorgon till 9 imorse, riktigt skönt!
Kiron verkar ha blivit förkyld dock, inge kul, och jag har haft huvudvärk hela dagen och känt mig seg så det kanske är nåt på gång...
Jag läste ut "Så länge vi båda andas" igår morse, åh den serien har helt klart kommit upp i topp tio bland mina favoritböcker!! Ikväll blir det ev. mer Twilight då vi har Twilight-Eclipse filmen hemma. =)
Min nya läsning som jag började med igår kväll blir Anna Janssons "Främmande Fågel", jag är noga med att läsa de flesta serier i rätt följd och det tog ett tag innan jag kom över Främmande Fågel, men jag hittade den på Erikshjälpen för nån månad sen. Perfekt att köpa böcker begagnat!! Och jag gillar verkligen Anna Janssons tidigare böcker.

Igår kväll var vi iväg och firade Daniel på 30-årsdagen! Han fick en flaska whisky av oss, mums hade velat ha den själv! =)
Våra stiliga grabbar leker med present-påsen!
Nyblivna 30 åringen med nybliven 4-månaders!
...och nu fick han oxå en snart 10-månaders i famnen! =)Vi träffas så sällan allihop nu, så det var jättetrevligt att sitta och surra en stund och fika gott.
Tiril hamnar alltid på golvet framför deras kamin, varmt och skönt.
Byggare Tiril!
Nej, nu är det bäst man återgår till sysslorna...=)

1 kommentar:

Anonym sa...

hoppas verkligen inte ni insjuknar i något eländigt nu, tycker alla verkar sjuka just nu=(.
böckerna verkar jättespännande!!
fina Kiron o Tiril är=).
kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...