måndag 20 december 2010

Chokladgott, dagsplaner och söta barn

Idag är tröttmössan på igen...jag låg vaken runt 3 timmar inatt tror jag, pga. svårt att somna om först, och sen hölls jag vaken av lilla dottern drygt 1,5 timme... Suck.
Men men, bara att bita ihop och le! =) En ny dag och en ny vecka, 4 dagar kvar till jul! Snön vräker ner ute, jag ska se om jag orkar gå ut och skotta innan M kommer eller om han får ta det när jag fixar middagen...
Annars idag kanske kanske jag hinner sy lite på klänningen, nu håller jag på skicka vinnarmail för Traderaauktioner som gick ut igår kväll, ska även paketera lite, gäller att vara flitig att skicka nu innan jul.
Efter middagen ska vi åka på stan, handla lite, bla antar jag att vi ska köpa de allra sista klapparna (har sparat på dem då det tryter lite i kassan nu...) Vet ju vad vi ska köpa.
Igår blev det chokladbombning, haha! Jag bakade kladdkaka och vispade chokladgrädden till. Blev ganska mycket choklad och ganska mäktigt, men gott!
Jag kokade också chokladkola...Sååååå goda, blev perfekt sega och tuggiga, och jag får gömma skålen för Kiron om de ska räcka fram till jul... Funderar nu på om jag kanske ska koka lite knäck ändå och hälla i form såhär som man gör med kolan, verkar ju fungera bra för honom att äta dom.
Tiril övar på att stå och gå mer och mer...men än så länge mest stå.
Kiron kände för att försöka fastna bredvid diskmaskinen...
Glad söttjej!
I brist på mat får man väl hugga in på haklappen...
Lite mer stå-övande! Denna gång med hjälp av pappas händer...



Nej, nu blir det lunch, hungriga barn väntar!

Förresten, såg att besöksräknaren passerat 30.000, får väl ordna en tävling snart igen...;o)

1 kommentar:

Maria sa...

Åh vad smarrigt det såg ut! Och vad duktig lilla Tiril har blivit att stå! Snart går hon omkring och röjer! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...