söndag 20 september 2009

Vår söndag!

Idag har återigen varit en lugn dag! M har målat/betsat klart vår kista som vi köpte för ett bra tag sen, han har verkligen fejat med den och gjort den fin! Ska sätta ut bild imorgon!!
Yrseln är kvar, jag är hemma inatt också. Tänk om den inte ger med sig??!! Den är inte HELT konstant men nästan, kommer när jag sitter, står, går, ligger, spelar ingen roll...Har heller inget att göra med om jag är hungrig, snarare värre när jag nyss ätit...

Jag var nästan klar med ett par byxor i fredags, sytt dit muddar på dem idag, de finns i sybloggen. Jag blir så rastlös om jag inte får sy, speciellt när jag är "nästan klar"!!!

Vi var oxå iväg en sväng i eftermiddag och hälsade på våra bästa vänner familjen Fahlén. Fick lite gott fika och lite surr, barnen härjade och Kiron var alldeles svettig när vi for därifrån. De har målat om och tapetserat i köket och sovrummet, blev så fint! På väg hem i bilen, kolla in de vackra ögonen!
Nu ska vi snart se "Kommissarien och havet-i denna stilla natt", och skratta åt lite dubbade tyskar...=) Den boken läste jag högt för Mattias när Kiron låg i magen, så den är lite speciell för oss...=)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja ursch ja...jag blev bara irriterad på dubbningen jag så jag orkade inte ens kolla klart....

lite trist då jag gillar svenska kriminalserier

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...