onsdag 30 september 2009

Klättrar ur spjälsängen och smörjer huvudet med salvor...

Jaha... Hade tänkt hinna göra så mycket till den här tiden på dagen, men inte då, tiden bara rusar iväg!!!! Får ta det jag hinner...
Imorse när jag klev in till Kiron, hörde att han var vaken, damp han PRECIS i samma ögonblick i golvet, hade klättrat ur spjälsängen...Så nu är det verkligen dax för vanlig säng, kanske inviger den till helgen om vi fått i ordning den, lite upp-piffning behövs. Har varit på gång länge att han ska klättra ur men hittills har vi lyckats avvärja det...

Hihi på tal om påhitt, igår när vi var hos mamma o pappa kom Kiron rätt vad det var gåendes med en kam i handen, och en klick vit salva på huvudet!!! Haha, han hade hittat mammas nattkräm och smörjt in lite i håret...Vad de hinner hitta på!

Tänkte visa vilken doft det blev för mig igår, föll för denna, den var fräsch och god! DKNY Be Delicious Limited Edition bottle... =) Min favorit Armani Sensi verkar som den ska försvinna, fanns inte kvar...Buhu.
Nä nu ska jag vifta ihop lite muffins, min syster och systerdöttrar kommer på besök i eftermiddag när Kiron kommit från dagis. Ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

vad roliga barn kan vara, så kul att han ville smörja sig med det i håret=). vilken rolig parfymflaska, var jättefrän!! tycker du kan langa hit en muffin till mig, min sambo försöker hålla mig borta från sötsaker *muttrar*. roligt med besök. kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...