fredag 15 mars 2019

Pangasius i kokosmjölk och curry

Jättegod fiskrätt som hela familjen gillade, med kokosmjölk som är så gott! =P
Pangasius i kokosmjölk och curry
1 msk olja
1 rödlök i skivor
2 skivade morötter
600 g pangasius eller annan vit fisk
1 tsk salt 
4 dl kokosmjölk
1/2 msk röd eller grön currypasta (efter smak)
1 dl hackade örter ex. basilika, dill, koriander
1 lime rivet skal
Hetta upp olja i traktörpanna, fräs lök och morötter några minuter utan att det tar färg. Dela fiskfiléerna om de är stora och vik varje bit dubbel. Salta med 1/2 tsk salt. Lägg fisken i traktörpannan, tillsätt kokosmjölk, currypasta och resten av saltet. 
Rör om försiktigt så att allt fördelas i kokosmjölken. Koka upp och sjud under lock ca 5 min Rör i örter och limeskal. Servera med ris eller potatis. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...