onsdag 27 september 2017

Äntligen bio för DET/IT!Den 14 September fick jag äntligen gå och se på nya IT-filmen! Det är den mest efterlängtade filmen för min del på år! GAH! Gick med Mattias och syster Anki, mamma och pappa kom ner och passade barnen.

Vad tyckte vi då? SÅ JÄVLA BRA!! Den var skitläskig, rolig, lyckades behålla känslan ifrån boken som är min absoluta favoritbok (måste förresten läsa den igen nu känner jag!). Bill Skarsgård var vidrigt läskig som Pennywise. Skådespelarna var helt rätt. Underbar! Verkligen en biofilm med alla läskiga scenerna, säkert inte riktigt lika läskig på TV. ;)
 
2 kommentarer:

mamma sandra sa...

Filmen verkar vara sjukt bra. jag kan dock inte se skräckfilmer på bio för jag har en benägenhet att börja skratta nervöst för saker som är läskiga =D. men bra att den levde upp till dina förväntningar!

Har ju sett dina tidigare inlägg och den där festen såg ju kul ut. fina kläder du hade sytt!

Barnen var jättefina till skolfotograferingen också, Tiril såg verkligen vuxen ut i sin outfit! Linn är inte modemedveten alls till skillnad mot när hon var yngre o var såå himla kräsen med kläder. nu blandar hon hej vilt så man skäms nästan för att lämna henne på skolan haha.

skönt att Ester kom tillbaks!! vi hade samma problem med en katt när jag var liten, rymde tillbaks till där vi bodde förut o det var ingen kort sträcka direkt. får hoppas hon stannar hemma nu då!

kram!!

solokatt76 sa...

Usch.. jag fixar inte skräckfilm på bio.. nu är jag inte sjukt rädd för just IT men nej.. ser gärna på tv dock. Andreas och jag såg orginalet häromkvällen..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...